Akuvox Cloud Installer

Verzoek om toegang tot het Cloudaccount

Hebt u het aantal woningen in uw project al bepaald en hebt u uw Akuvox apparatuur al ontvangen? Activeer en configureer nu uw SmartPlus pakket om toegang tot Cloud via dit formulier te vragen. Middels toegang kunt u de locatie zelf configureren of met behulp van de technische service van Akuvox.

Met de SmartPlus app kunt u, rechtstreeks vanuit uw mobiel, reageren op de intercom oproepen, kijken wie bij de ingang van het gebouw is, deuren op afstand open, virtueel toegang verlenen voor beperkte tijd en toegangsfoto's met datum en tijd. De app is beschikbaar om zowel in App Store als in Play Store te downloaden.

SmartPlus Access formulier

Accounttype
* Verplichte velden
xs
sm
md
lg
xl